Godelieve top


Waar ben je naar op zoek? 

Ben je op zoek naar een spreker voor je online webinar? Ben je op zoek naar een no-nonsense leiderschapscoach voor jezelf? Die ook nog eens 'alles' weet over motiveren op afstand! Zoek je iemand je helpt om ook online een sterk team te bouwen? Zoek je online inspiratie voor alle leidinggevenden in jouw organisatie? Je bent mij aan het goede adres. Bel me gerust via 06 16425356 en ik denk geheel vrijblijvend en eerlijk met je mee of ik iets nuttigs voor je kan doen.

Online masterclass of workshop over leidinggeven aan thuiswerkers 

Leidinggeven aan thuiswerkers gaat niet vanzelf. Ondanks de vele voordelen van thuiswerken levert het bijvoorbeeld vaak ook gedoe en onduidelijkheid op in de samenwerking. Hoe geef je inspirerend leiding aan je teamleden als je ze niet of nauwelijks ziet? Hoe zorg je dat iedereen goed blijft samenwerken. De afgelopen maanden heb ik diverse masterclasses - bijna altijd op afstand - gegeven over leidinggeven aan thuiswerkers. Is dat ook voor jouw organisatie interessant? We kunnen bv MS Teams of Zoom gebruiken. Een interactieve workshop kan heel goed online! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je en vertel je graag over wat ik al voor andere organisaties heb gedaan. We kunnen een eenmalige workshop afspreken, maar ik vertel je ook graag over bijbehorende vragenuurtjes om ervoor te zorgen dat je de deelnemers ook écht iets met de lessen uit de workshop gaan doen.  

Coaching voor leidinggevenden

Ben jij leidinggevende en wil je je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen én aan je team bouwen? Dan is mijn coachingsprogramma voor inspirerend leiderschap wellicht iets voor jou. Je krijgt zowel individuele als groepscoaching, je leert andere leiders goed kennen, je krijgt tientallen praktische tools en je hebt een aantal live (Covid19-proof) trainingsdagen. In het programma, dat een jaar duurt, help ik als teamfluisteraar jou om de beste coach en motivator van je (parttime thuiswerkende) team te worden. Van het jouw coachprogramma profiteert je team dus mee. Maar dan zonder dat er dure externe teamcoaches over de vloer komen. Er is beperkt plek in het programma. Neem als je interesse hebt even contact op met mijn collega Paula om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dan kijken we samen of het programma iets voor je is. Je kunt instromen wanneer het jou uitkomt.  

Teambuilding voor (parttime) thuiswerkers

Tot maart 2020 kon je nog ‘gewoon’ een dag plannen waarop je onbezorgd met je hele team bij elkaar kon komen. Niet dat live bij elkaar komen garant stond voor een goede teambuilding, maar het was wel een stuk gemakkelijker dan nu. Toch kun je ook nu op afstand een sterk team bouwen. Daar is natuurlijk wel meer voor nodig dan even met elkaar videobellen en in aparte groepjes uiteen gaan. Al jaren help ik leidinggevenden om zélf de beste teamcoach te worden. Dat dit nu vooral op afstand moet, is wel wat ingewikkelder, maar zeker niet onmogelijk. Sterker nog: die ouderwetse telefoon biedt juist voordelen als je wilt bouwen aan een sterke samenwerking in je team. Ik vertel je er graag meer over.   

Coaching voor nog-niet leiders

Ben je nog geen leidinggevende maar vind je het wel interessant om binnenkort of binnen een paar jaar leidinggevende te worden? En dan niet volgens het ouderwets boekje, maar juist op je eigen manier? In 2021 start ik met een coachprogramma voor nog-niet leiders. Je volgt een soortgelijk programma als dat voor de ervaren leidinggevenden. Het programma biedt ieder jaar plek voor een beperkt aantal jonge, slimme en ambitieuze nog-niet leidinggevenden uit grote organisaties. Mail je me mijn collega Jolanda als je het interessant vindt? Dan spreek ik je wellicht binnenkort. 

In-company aanbod

Heb je een specifieke vraag over leidinggeven – aan thuiswerkers – of over het bouwen van sterke teams? Neem gerust even contact op om te kijken naar de in-company mogelijkheden. Een workshop, een masterclass, op afstand of juist live? Ik ben ook regelmatig gastspreker op (online) seminars. Ook kunnen we kennismaking als je wilt dat ik met jullie meedenk over leiderschapsontwikkeling en hoe je dat voor de komende jaren moet insteken. Doordat ik al jaren op afstand coach en anderen inspireer deel ik graag met ervaringen met je.