Godelieve top


Waar ben je naar op zoek? 

Ben je op zoek naar een spreker voor je online webinar? Ben je op zoek naar een no-nonsense leiderschapscoach voor jezelf? Die ook nog eens 'alles' weet over motiveren op afstand! Zoek je iemand die je helpt om ook online een sterk team te bouwen? Zoek je online inspiratie voor alle leidinggevenden in jouw organisatie? Je bent mij aan het goede adres. Bel me gerust via 06 16425356 en ik denk geheel vrijblijvend en eerlijk met je mee of ik iets nuttigs voor je kan doen. Kijk ook nog even op de Homepage

Online masterclass of workshop over leidinggeven aan thuiswerkers 

Leidinggeven aan thuiswerkers gaat niet vanzelf. Ondanks de vele voordelen van thuiswerken levert het bijvoorbeeld vaak ook gedoe en onduidelijkheid op in de samenwerking. Hoe geef je inspirerend leiding aan je teamleden als je ze nauwelijks ziet? Hoe zorg je dat iedereen goed blijft samenwerken. Het afgelopen jaar heb ik diverse masterclasses - bijna altijd op afstand - gegeven over leidinggeven aan thuiswerkers. Is dat ook voor jouw organisatie interessant? We kunnen bijvoorbeeld MS Teams of Zoom gebruiken. Een interactieve workshop kan heel goed online! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je en vertel je graag over wat ik al voor andere organisaties heb gedaan. We kunnen een eenmalige workshop afspreken, maar ik vertel je ook graag over bijbehorende vragenuurtjes om ervoor te zorgen dat de deelnemers ook écht iets met de lessen uit de workshop gaan doen.  

Coaching voor leidinggevenden

Ben jij leidinggevende en wil je je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen én aan je team bouwen? Dan is mijn coachingsprogramma voor inspirerend leiderschap wellicht iets voor jou. Er is beperkt plek in het programma. Neem als je interesse hebt even contact op met mijn collega Paula om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dan kijken we samen of het programma iets voor je is. 

Teambuilding voor (parttime) thuiswerkers

Tot maart 2020 kon je nog ‘gewoon’ een dag plannen waarop je onbezorgd met je hele team bij elkaar kon komen. Niet dat live bij elkaar komen garant stond voor een goede teambuilding, maar het was wel een stuk gemakkelijker dan nu. Toch kun je ook nu op afstand een sterk team bouwen. Daar is natuurlijk wel meer voor nodig dan even met elkaar videobellen en in aparte groepjes uiteen gaan. Al jaren help ik leidinggevenden om zélf de beste teamcoach te worden. Dat dit nu vooral op afstand moet, is wel wat ingewikkelder, maar zeker niet onmogelijk. Sterker nog: die ouderwetse telefoon biedt juist voordelen als je wilt bouwen aan een sterke samenwerking in je team. Ik vertel je er graag meer over.